dimecres, 20 de juny del 2018

critica literaria

                  CRITICA LITERÀRIA
                         Romeo i Julieta
                                 William Shakespeare
                                                      ANAYA

Romeu i Julieta  son dos adolescents que estan enamorats mútuament  però  les seves  famílies els Capulets i Montsec  esta enfadades des de fa molts anys i per això no diuen que son  nuvis . Un  cura els casaria en secret però després de uns dies el pare de Julieta  li diu que es te que casar amb Paris  un príncep , com que Julieta no vol casar-se amb Paris,  llavors   Julieta li demana un verí  al cura  perquè  sembli que esta morta però esta paralitzada  per  el  verí, llavors al dia següent la posaran a la tomba  , però quan arriba  Romeu  es troba amb Paris  i no es podrà acomiadar-se de Julieta, però Romeu no aguanta  veure  a  Julieta agafa un verí que havia aconseguit  i es suïcida i de repent es desperta Julieta  i veu a Romeu mort  ,llavors ella vol estar amb ell  per sempre  i  llavor agafa un ganivet i es  clava al pit. Quan  arribant les dos famílies es troben aquells dos adolescent mort , les seves famílies  construeixen  dos estàtues de cadascun en el seu honor.


La nostre opinió es que aquest llibre te ensenya  com son les relacions  en la època antiga i com dos adolescent s’estimaven tant fins el punt de suïcidar-se  ells dos per estar junts per sempre. Nosaltres recomanaríem el llibre a instituts per que el llegeixin a classe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

anunci botiga

JD SPORTS VINE A COMPRAR ROBA DE MARCA A BARCELONA TOT A BON PREU. OBERT Cada dia MENYS DIUMENGE VINE A COMPRAR LES BAMBES AL JD PER...