dimecres, 20 de juny del 2018

editorial

 Editorial
Som un grup de 4 adolescents que tenim entre 13 -14 anys i anem a la classe2 N ESO  de l'Institut Milà i Fontanals. Estem fent un bloc que va dirigit als companys de l'institut que tenen entre 12 - 16 anys. I us convidem a entrar veure'l perquè hi ha uns apartats fantàstics que són els següents:


- Editorial
- Enquesta i reportatge: sobre els hàbits alimentaris
- Entrevista
- Anuncis: diferents formats sobre restaurants, gimnasos...
- Crítica literària d'un que heu llegit
- Secció Esportiva
- Entreteniments

Un cop hàgiu entrat a cada apartat, veureu com hi ha coses molt interessants relacionades amb el treball. Com per exemple l'apartat de l'entrevista que ens l'hem fet a una persona meravellosa que treballa de professor d'educació física, també hi ha uns passatemps magnífics amb una sopa de lletres, i mots encreuats, i també una recepta d'una amanida boníssima. Per últim, també tindrem una secció esportiva on es parla del mundial de tots els anys.

D'altra banda, cal destacar que el nostre objectiu principal amb la creació d'aquest bloc és mantenir informats a tots els lectors i entretenir amb diferents apartats d'actualitat. Vivim en l'era tecnològica i segurament aquest bloc podrà arribar i estarà a l'abast de tothom. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

anunci botiga

JD SPORTS VINE A COMPRAR ROBA DE MARCA A BARCELONA TOT A BON PREU. OBERT Cada dia MENYS DIUMENGE VINE A COMPRAR LES BAMBES AL JD PER...